ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ SUPERMARKET ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ

Αναδημοσίευση από Athens Indymedia

ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΑ SUPERMARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ , Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ( ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΑΚΑΤΗ), ΑΠΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ – ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ «ΗΡΩΑ» ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ !!!
ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΡΑΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ? ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – Ο ΓΑΜΟΣ – ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛ – ΤΑ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΑΜΑΞΙΑ….

όταν ένας άνθρωπος, στον οποίο στερούν τα μέσα εργασίας, κλέβει προκειμένου αυτός ή τα μέλη της οικογένειας του να μην πεθάνουν από την πείνα. Σε αυτήν την περίπτωση, η κλοπή (αν μπορεί να ονομασθεί έτσι) είναι μια εξέγερση κατά της κοινωνικής αδικίας και μπορεί να αποβεί το ιερότερο δικαίωμα και το επιτακτικότερο καθήκον…

Η απαλλοτρίωση – Μαλατέστα

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ , ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Για την υπογραφή:

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ «ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΩΝ» ΞΑΝΘΗΣ – ΚΑΒΑΛΑΣ

Η απαλλοτρίωση

Για να εκλείψει οριστικά η καταπίεση, χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος επανεμφάνισης της, πρέπει όλοι οι άνθρωποι να πεισθούν για το δικαίωμα τους επί των μέσων παραγωγής και να είναι προετοιμασμένοι να ασκήσουν αυτό το βασικό δικαίωμα, απαλλοτριώνοντας τους γαιοκτήμονες, τους βιομηχάνους και τους χρηματιστές και θέτοντας όλο τον κοινωνικό πλούτο στην διάθεση του λαού.

Μαλατέστα

One thought on “ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ SUPERMARKET ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ

Leave a Reply