Πρόγραμμα 3ου Underground Hip-Hop Festival 18/5

Στο φεστιβαλ οπως και περσι ετσι και φετος θα υπαρχει κουζινα απο το μεσημέρι, καθως ολοι θα ειναι εκει για να στηνουν, να παιζουν μουσική, να βαφουν ή να χορεύουν, οποτε απαραίτητο αξεσουαρ θα ειναι και η κουζίνα! η καταληψη της βυρωνος και οχι μονο θα αναλαβουν και φετος να κρατησουν τα στομαχια μασ γεματα. επισης θα υπαρχει φετος ετκος απο την ελληνικη κουζινα των συναυλιων και “μπαγκλαντεσιανή” κουζινα! όλη την μέρα θα λειτουργεί και το μπαρ του φεστιβαλ.

Το φεστιβάλ είναι ολοήμερο και ξεκινάει από τις 11 η ώρα το πρωί με graffiti. θα υπάρχει δεύτερο dj set, και θα είναι ανοιχτό για οποίον θελει να παιξει μουσικη ολη μερα οπως και τα μικροφωνα! οι χορευτες θα μπορουν να χορευουν οτι ωρα θελουν οπου θελουν!

το προγραμμα θα έχει ως εξής:
11:00 graffiti action start
17:00 live start
All Day open Mics, Dj Set, breaking, poppin, graffiting
All Day Bar & Kicthen (Greek & Bangladesh)

στο live συμμετέχουν:

RAP MILITANTE INTERNATIONALE:
DJ MALATESTA & DROWNING DOG (USA/ITALY)
C.U.B.A. CABBAL (ITALY)
ACERO MORETTI (ITALY)
LA FIBRE (FRANCE)
CRONSTANDT (SPAIN)

DEAD NOTES:
ΔΥΣΤΟΠΙΑ (SALONIKA)
ONESECBEFORETHEEND (SALONIKA/ DENMARK)
DFC (SALONIKA)
ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ (SALONIKA)
SOUND LIBERATION FRONT (SALONIKA)

HIT’ N’ RAP:
DJ DIFFER (ATHENS)
ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ (ATHENS)
PRODUCTIVE (ATHENS)

ΗΡΩΑΣ & ΚΙΜΩΝΑΣ (KAVALA)

ΚΠΡ (XANTHI)

KASH PREX (FRANCE) & LIAKOS WSC (LESVOS)

3rd UNDERGROUND HIP HOP FESTIVAL OF NORTH GREECE in memory of LITERAL_X.

Σας καλωσορίζουμε και φέτος στο3rd Underground Hip Hop Festival βορείου Ελλάδος. Από την άλλη με λύπη σας καλούμε στο underground hip hop festival που θα γίνει στην μνήμη του φίλου, αδερφού και συντρόφου Literal_X. Σε έναν από τους δημιουργούς της ιδέας αυτής.
Μιας ιδέας όπου κάνει πράξη την κουλτούρα του Hip Hop. Και λέγοντας κάνει πράξη εννοούμε πως δεν αρκεί να στήσεις ένα underground festival, αν δεν αυτό-οργανώνεις την διασκέδασή σου στην καθημερινή σου ζωή, να βάφεις και να χορεύεις στον δρόμο, να υποστηρίζεις την κουλτούρα που αγαπάς με την ίδια σου την καθημερινότητα.
Θα πρέπει να πούμε ότι φέτος το φεστιβάλ θα είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα, παρόλα αυτά θα διοργανωθεί κάτω από τα ίδια πλαίσια της αυτό-οργάνωσης, της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας, της ισότητας και φυσικά του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού του χαρακτήρα.
Στο φετινό φεστιβάλ η επιλογή των σχημάτων και των καλλιτεχνών θα γίνει από τους διοργανωτές, με κριτήριο καλλιτέχνες , σχήματα και ομάδες που συνεργάστηκαν με τον Literal_Χ, έπαιξαν μαζί του ή ενίσχυσαν τα live που έγιναν με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τις ιατρικές του ανάγκες.
Στο σημείο αυτό να σας ξεκαθαρίσουμε ότι αρνούμαστε να μιλήσουμε για τον Literal_X σε παρελθοντικό χρόνο γιατί πιστεύουμε πως ακόμα είναι μαζί μας μέσα από της πράξεις, την καρδιά και τις σκέψεις μας!
Είναι μάταιο να βάλουμε κάποια θεωρητική θεματολογία καθώς θέλουμε να μείνουμε επικεντρωμένοι γύρω από τον Literal_X. Το μόνο που θα επιδιώξουμε να συζητήσουμε μαζί σας είναι για την πραγματοποίηση παρόμοιου φεστιβάλ ή μεταφορά του ιδίου σε άλλη επαρχιακή πόλη, κάτι που ήταν ένας από τους αρχικούς μας σκοπούς και δεν επιτεύχθηκε για πρακτικούς κυρίως λόγους. Οπότε όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να διοργανώσετε κάτι τέτοιο θα είμαστε εκεί να το συζητήσουμε και να βοηθήσουμε όσο γίνετε για την πραγματοποίησή του.
Παρόν θα είναι και τα τέσσερα στοιχεία του hip hop, με ένα μεγάλο αφιέρωμα από κάποιες graffiti ομάδες στον Literal_X.
Την θέση τους επίσης θα πάρουν η συντροφική κουζίνα, το εναλλακτικό βιβλιοπωλείο και δισκοπωλείο. Θα μπορείτε να φέρετε έντυπα και τις μουσικές σας δουλειές και να της προωθείσετε χωρίς τον μεσάζοντα κέρδος.
Ευχόμαστε η παρουσία αλλά και η συμμετοχή σας στο φετινό φεστιβάλ να είναι τόσο μεγάλη που να φτάσει στα αφτιά του Literal_X.

η οργανωτικη ομαδα του φεστιβαλ

Leave a Reply