Fuck Ίμια antifa Καβάλα 31/1/2016

   FUCK IMIA 31_1_2016 to aigaio anhkei sta psaria tou

Φέτος, για 6η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε η φασιστοσύναξη των Ιμίων στην πόλη της Καβάλας από την πατριωτική κίνηση Καβάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη πανελλαδική φασιστοσυγκέντρωση μετά από αυτή της Χρυσής Αυγής, η οποία ήδη από το 1997 διοργανώνει στην Αθήνα συγκεντρώσεις με αφορμή την επέτειο των Ιμίων. Περίπου 120 -130 αντιφασίστες από Καβάλα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή συγκεντρώθηκαν από το πρωί σ την Κατάληψη Βύρωνος 3. Περίπου 20-25 φασίστες ήταν συγκεντρωμένοι στο Δημοτικό Κήπο, περιφρουρούμενοι από 5 κλούβες, ασφαλίτες και όλη την αστυνομική δύναμη Καβάλας και διπλανών πόλεων. Κατά τη διάρκεια της φασιστογιορτής, οι αντιφασίστες κατέβηκαν σε κεντρικό δρόμο της πόλης με σκοπό να προσεγγίσουν το Δημοτικό Κήπο. Όπως ήταν φυσικό, οι μπάτσοι τους έκλεισαν το δρόμο ώστε να μη καταφέρουν να έρθουν σε επαφή με τους φασίστες. Οι σύντροφοι παρέμειναν στο σημείο φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα για περίπου 20 λεπτά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα φασιστάκια να τελειώσουν τη γιορτούλα τους πιο γρήγορα, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Οι αντιφασίστες συντεταγμένα γύρισαν πίσω στην κατάληψη, περιφρουρώντας το χώρο, μιας και οι μπάτσοι ήταν γύρω από την περιοχή, προστατεύοντας τους φασίστες.

Ως αντιφασίστες/στριες μαχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στο φασισμό απ’όπου κι αν προέρχεται γιατί προτάσσουμε έναν κόσμο ισότητας, αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης.

Στις γειτονιές και τους δρόμους, στις πλατείες και τα γήπεδα, στα σχολεία και τις δουλειές, στα μυαλά και τις σχέσεις, να τσακίσουμε το φασισμό ΠΑΝΤΟΥ!

Αυτόνομο Στέκι Καβάλας – Κατάληψη Βύρωνος 3 – Αντιφασίστες/στριες

Υ.Γ. φωτό της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  36 μετρημένοι η πρωινή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ τους έκανε 70!

anarxiki114-604x402

anarxiki110-604x402

patriotes