Εργατικά ατυχήματα και σφαίρες στο ψαχνό…

Από τις αρχές του χρόνου, με την βοήθεια συντρόφων, έχουνε καταγραφεί 89 εργατικά ατυχήματα. Αλλά ήτανε θανατηφόρα και άλλα προξένησαν τραυματισμούς. Πίσω από τον όρο “ατύχημα” βρίσκονται τα ελλιπή μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους, απόρροια της αδιαφορίας ή της εξοικονόμησης χρημάτων από τα αφεντικά. Νεκροί και τραυματίες στον βωμό του εύκολου και γρήγορου κέρδους.

Η λίστα των 89 “ατυχημάτων”

Ως αναρχικοί – αντιεξουσιαστές προτείνουμε την αυτοδιεύθηνση στους εργασιακούς χώρους, από τους ίδιους τους εργαζόμενους, μέσω επιτροπών και συμβουλίων. Όπως και την ορθολογιστική οργάνωση της οικονομίας (παραγωγή, μεταποίηση, διανομή κτλ) με σκοπό το κάλυμμα των αναγκών της κοινωνίας και όχι το κέρδος για μια χούφτα μεγάλο-αφεντικά.

… τον πόλεμο τον ζούμε κάθε μέρα εδώ!

One thought on “Εργατικά ατυχήματα και σφαίρες στο ψαχνό…

  1. Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης

    άμα η Ελλάδα υποστυρίζει Ρωσία θα χάση Θράκη σαν Κύπρο. Αλλα άμα αντισταθεί την σλαβοκουμουνιά μπορει να ξαναλάβη οικονομική κυριαρχία του Εύξεινου Πόντου. Για αύτο πρέπει νο καταστραφοί η σλαβοκουμούνα σπίρα του Όρος Άθος. Μας λες ψέμα για ηλικία πάππου, αρρώστια γιαγιάς, αντάρτες συμπεθέρους που σκότωσαν πάππου. Μας έδιωξες Ιάκωβο και επίβαλλες Ομπαμα. Μας λες ψεμα για την αίτια του κρυολόγημα. Μας λες ψεμα για τα λογια του Χριστού και του Περικλή. Καλά ρακέτωσα τον μικρό οταν θρηνουσες κόκκινο τράγο. Εμπλεκες με την ανατροφή αδελφού παιδι μα δεν εισουν ικανή σώσης συζύγου αποποδοτομή. Μας λες ψεμα για τη ενοχεια Βενιζέλου στη Σμύρνη. Μας λεσ ψεμα για χαρεμι δασκαλιτσες του επιθεωρητή. Μας λες ψεμα για τη χορωδία και στασίδι. Θα φας τώρα στάχτη απο ρουθούνι τη ψευτιά Ιππως Τρωης που μας λες τύπους και κομπλεκτικους που δεν ανεχόμαστε τη κατεργαριά σου. Πως τολμάς και τιμας αντι να τιμωρας τους ανταρτες του πολυτεχνίου; εμεις οι ανταρτοπληγτοι του εξωτερικού θα δυσφημίζουμε την πουτάνα του Αρμαγεδδώνα ψευδελλαδα σας να ξερη δυσης. οποίος έβαλε Φλωράκη στη Βουλή την Ελλάδα θα θρηνη. οποίος ακούη Φαραντούρη, θα φάη τσεκούρι. διαλοτσυπριοτες έκρυψαν ανταρτες και για αυτο αξίζαν μάτωμα. Θρομβοβράκι: Θα τους γκρεμίσουμε τους έλληνες, σίγουρα ναί, με το τσεκουρί και με τον κασμά, θα τους φάμε, θα τους φάμε! ήμαστε ανταρτοπληγτοι πρόσφυγες όχι απόδημοι! όπως φύγαμε, μεχμεκωμουνες, να φυγουν.

Leave a Reply