Καλεσμα στα Δικαστήρια Καβάλας, Τετάρτη 4/2 στις 11π.μ.

Για 5η συνεχή χρονιά οι φασίστες των πατριωτικών κινήσεων ΔΡΑΜΑΣ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ εξυπηρετώντας για άλλη μια φορά το συστημικό τους ρόλο διοργάνωσαν τη φασιστοσύναξή τους με αφορμή το περιστατικό των Ιμίων.

Βλέποντας ότι έχουν λιγότερο κόσμο (50 φασίστες σύνολο με μηδαμινή απήχηση στην κοινωνία) απέτυχαν να κάνουν την καθιερωμένη πορεία τους παρόλη την προστασία των μπάτσων (5 κλούβες + όλο το ασφαλιτομάνι Καβάλας Δράμας) και διαλύθηκαν κατά τις 14:00.

Κατά τη διάρκεια της φασιστοσύναξης, αντιφασίστες και αντιφασίστριες περιφρουρούσαν το χώρο της Κατάληψης Βύρωνος 3 (περίπου 100 άτομα).

Η εκδήλωση μπορεί να τελείωσε, αλλά η συνεργασία των μπάτσων με τους φασίστες συνεχίστηκε. Λίγο αργότερα, στο κέντρο της πόλης, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε αντιφασίστες και πατριώτες που είχε σαν αποτέλεσμα τις προσαγωγές 2 συντρόφων σε διαφορετικό σημείο. Οι προσαγωγές λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Οι κατηγορίες βασίστηκαν σε ψευδείς καταθέσεις μελών της πατριωτικής κίνησης Δράμας για υποτιθέμενη ληστεία, άκουσον άκουσον 12.000 ευρώ (άλλωστε ποιος πάει σε μια γιορτή μίσους με λιγότερο από 10.000 ευρώ).

Αμέσως μετά το περιστατικό, μπάτσοι και φασίστες επιτέθηκαν συντονισμένα στην Κατάληψη Βύρωνος 3 και απωθήθηκαν από την περιφρούρησή της.

Η γειτονιά στάθηκε αλληλέγγυα στην Κατάληψη ζητώντας επιτακτικά από τις διμοιρίες να αποχωρήσουν.

Σήμερα, 2/2/2015 οι 2 σύντροφοι πέρασαν από εισαγγελέα, όπου οι σαθρές κατηγορίες από κακουργήματα έπεσαν σε πλημμελήματα.

Οι κατηγορίες είναι:
– Σύσταση συμμορίας
– Διατάραξη κοινής ειρήνης
– Πρόκληση σωματικής βλάβης
– Κλοπή μεγάλης αξίας

Την Τετάρτη 4/2/2015 ορίστηκε η δικάσιμος των 2 αντιφασιστών.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/2/2015 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΙΣ 11:00 ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΥΡΩΝΟΣ 3 – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ