Για τη δολοφονία του Killah P

Εχτές, Τετάρτη 18/9, καλέστηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του αντιφασίστα Killah P από φασίστα στην Αμφιάλη Αττικής. Κατα τη διάρκεια της συγκέντρωσης μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο. Μετά από λίγο ακολούθησε πορεία από 400 περίπου αντιφασίστες και αντιφασίστριες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Την Τετάρτη 18/9 τα ξημερώματα, στην περιοχή της Αμφιάλης στην οδό Τσαλδάρη, φασίστες μαχαίρωσαν τον Παύλο Φύσσα ή αλλιώς (Killah P), 34 χρονών, γνωστός για την αντιφασιστική του δράση, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η δολοφονία αυτή λαμβάνει χώρα υπό το βλέμμα αστυνομικής παρουσίας. Αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλλει πως πριν το σκηνικό του μαχαιρώματος βρίσκονταν 6 μηχανές ΔΙΑΣ. Για την ακρίβεια δύο λεπτά αφού εμφανίστηκαν οι ΔΙΑΣ πήγαν οι φασίστες και προκαλούσαν τον νεαρό και την παρέα του, φωνάζοντας τους “ελάτε μωρή κότες”, ενώ ένας χρυσαυγίτης φώναζε “τραβάτε με την κάμερα”. Μόλις οι χρυσαυγίτες πήγαν κοντά στην παρέα και τους επιτέθηκαν ο μάρτυρας ανέβηκε λίγο πιο πάνω που ήταν ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΕΣ οι μηχανές και απλά κοίταζαν το σκηνικό, παρά τις φωνές και τις εκκλήσεις από πολύ κόσμο που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Αφού άφησαν τους χρυσαυγίτες να φύγουν ανενόχλητοι, παρά το μαχαίρωμα, μετά έκαναν πως τους κυνηγούσαν.

Φυσικά αυτόπτες μάρτυρες για την παρουσία 6 μηχανών ΔΙΑΣ υπάρχουν πολλοί, όσο και να το αρνηθούν τα καθεστωτικά.

Τετάρτη 18/9 ο δολοφόνος Ρουπάκιας Γιώργος ομολογεί τη δολοφονία καθώς και ότι αποτελεί μέλος της ναζιστικής οργάνωσης Χ.Α. Η ομολογία αυτή έρχεται μετά την προσπάθεια των ΜΜΕ να κρύψουν τα πολιτικά κίνητρα της δολοφονίας και τη Χρυσή Αυγή να προσπαθεί να με νύχια και με δόντια να απαλλαχτεί από τη θέση του δολοφόνου.

Επειδή δε γεννηθήκαμε χθες, αλλά έχουμε μνήμη, επειδή φτύνουμε κατάμουτρα την προπαγάνδα των καθεστωτικών media.

Επειδή κι  εμείς, είτε γεννηθήκαμε εδώ είτε όχι, ζούμε και περπατάμε σ’ αυτούς εδώ τους δρόμους, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΊΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ

Είναι αυτοί που τα τελευταία χρόνια επανειλημμένα μαχαιρώνουν συντρόφους, πρόσφυγες και Έλληνες, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα και το έθνος. Είναι αυτοί που φαντασιώνονται ένα νέο Ολοκαύτωμα που θα ξεπλύνει με αίμα κάθε τι το ξένο και διαφορετικό.

Το κράτος έτσι και αλλιώς διαχρονικά είχε τις καλύτερες αν και συγκαλυμμένες των σχέσεων με τους χρυσαυγίτες αφού πάντα τους χρησιμοποιούσαν για να κάνουν την βρομοδουλειά του και αυτό πρέπει να τηρεί τα δημοκρατικά προσχήματα.

Το οποίο νόμιμο προσωπείο τους δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επικαλύψει την παρακρατική τους δράση και να αποκρύψει, αυτό που πραγματικά είναι , αφού σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται δεν διστάζουν να ξεράσουν τι ρατσιστικό τους δηλητήριο κ να διαχωρίσουν τους ανθρώπους με βάση το χρώμα τη φυλή ή το φύλλο.

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ οργανώνουν καθημερινά δολοφονικές επιθέσεις σε αγωνιστές μετανάστες και σε όσους δεν γουστάρουν την κανιβαλική και μισάνθρωπη λογική του φασισμού, είμαστε πολλοί αυτοί που δεν έχουν σκοπό να τους αφήσουν να το κάνουν.

Η σύγκρουση με τον φασισμό κ τους εκφραστές του δεν αφορά τη σύγκρουση μεταξύ δυο άκρων. Είναι κομμάτι του καθημερινού συνολικού αγώνα απέναντι στο κράτος, τα αφεντικά και τους μπράβους τους μεταξύ των οποίων και οι φασίστες, κομμάτι της πάλης μεταξύ εκμεταλλευτών και εκμεταλλευομένων. Είναι στο χέρι όλων μας να αναγνωρίσουμε τους εαυτούς μας στις τάξεις των εκμεταλλευομένων μακρυά από την εθνική ενότητα που προωθούν το κράτος και τα αφεντικά. Ας καταλάβουν οι φασίστες ότι δεν θα είναι ασφαλείς ούτε στα γραφεία τους ούτε πουθενά. Να αναγνωρίσουμε όλοι οι από κάτω αυτού του κόσμου ότι είναι δικιά μας ευθύνη να απομονώνονται τα νεοναζιστικά καθάρματα και να μην τολμούν καν να ανοίξουν γραφεία και να αναπαράγουν τα σιχαμερά ρατσιστικά τους ιδεολογήματα στις γειτονιές μας.

αντιφασίστες/αντιφασίστριες