ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Μετρώντας ήδη μια εβδομάδα από την δολοφονία του Αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και μετά από αμέτρητες μαζικές διαδηλώσεις και δράσεις ανά περιοχή παρακολουθούμε να ξεδιπλώνεται, από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τον πολιτικό κόσμο αυτού του σάπιου συστήματος, η ιστορία περί Χρυσής Αυγής και της <<υπαρκτής πλέον>> Φασιστικής απειλής στον Ελλαδικό χώρο.

Ενώ ανακυκλώνεται συνεχώς η είδηση για το “πρώτο” θύμα του φασισμού στην Ελλάδα ο υπουργός Καταστολής του πολίτη Νίκολαος Δένδιας δηλώνει μηδενική ανοχή σε τάγματα εφόδου και νεοναζιστικές οργανώσεις. “Ξηλώνει” ένστολους οι οποίοι δείξανε ανοχή σε βίαιες δράσεις της Χρυσής Αυγής ή ακόμη συνεργάστηκαν μαζί τους, ενώ σύσσωμα με τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο κάνει λόγο για μεμονωμένα περιστατικά ανάμεσα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ και σε καμία περίπτωση για μια γενικευμένη κατάσταση.

Περιστατικά που δήθεν τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας γεννούν όμως διάφορα ερωτηματικά. Γιατί κάποια κομμάτια της κοινωνίας μιλούσαν, κατήγγειλαν και δρούσαν ενάντια σε τέτοιου είδους φαινόμενα πολλές δεκαετίες πριν από την είσοδο της Χ.Α. στο κοινοβούλιο;

Η απάντηση είναι απλή. Διότι η φασιστική απειλή στην Ελλάδα δεν έσβησε ποτέ. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις χρησιμοποιούσαν ανάλογα τις παρακρατικές ορδές της Χ.Α. για να καταστείλουν ενεργά και προοδευτικά κοινωνικά κομμάτια παρουσιάζοντας τους τελευταίους ως << γραφικούς αριστερούς-ακροαριστερούς ρήτορες >>.

Ο Παύλος Φύσσας ήταν ο πρώτος Έλληνας που πρόσφατα σκοτώθηκε σε οργανωμένο χτύπημα, αλλά όχι το πρώτο θύμα.

Οι ομάδες των δεξιών τραμπούκων,οι γνωστοί ΟΝΝΕΔιτες (“Κένταυροι” και “Rangers”) φυτώρια του Καλαμπόκα (δολοφόνου του Τεμπονέρα), του Σαμαρά, του Μεϊμαράκη, του Βουλγαράκη και άλλων ευγενών νέων μεγάλωσαν και σήμερα “καταδικάζουν την βία απ’ οπου και αν προέρχεται. Ξαφνικά μέσα σε μία εβδομάδα γεμίσαμε με κυβερνητικούς αντιφασίστες!

Από το 1994 υπάρχει έκθεση των εσωτερικών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ για σύνδεση – ανοχή της τελευταίας προς την Χ.Α. Η έκθεση αυτή δημοσιεύτηκε το 2004 και φυσικά πέρασε στο ντούκου καθώς εκείνη την εποχή όλοι οι Έλληνες, νυν θύματα της κρίσης, μεσουρανούσαν λόγω Ολυμπιακών αγώνων. Και ενώ υπάρχουν άπειρες καταγγελίες εις βάρος μελών της Χ.Α. για:

  • ξυλοδαρμούς Ελλήνων και αλλοδαπών

  • απόπειρες και δολοφονίες κατά αλλοδαπών

  • πογκρόμ κατά μεταναστών και ρομά

  • ληστείες

  • συνεργασία με μονάδες ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων

  • στρατιωτική εκπαίδευση σε χώρους που χρησιμοποιεί και ο στρατός για εκπαιδευτικές δραστηριότητες

  • παράνομη οπλοφορία

Η υπάρχουσα μνημονιακή κυβέρνηση σκοπίμως και εξυπηρετώντας τα δικά της πολιτικά παιχνίδια προσπαθεί να κηρύξει πλέον τη Χρυσή Αυγή παράνομη και εγκληματική οργάνωση αντλώντας πληροφορίες από πηγές και άτομα τα οποία είχαν καταγγείλει αυτή τη δράση χρόνια πριν.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αντισυστημική, είναι βαθιά συστημική και παρακρατική. Διακινεί φτηνούς εργαζόμενους σε κακοπληρωμένες και βρώμικες εργασίες, πουλάει προστασία σε μαγαζιά, σπάζει απεργίες ως μαντρόσκυλο των αφεντικών. Συμμετέχει σε όλες τις εκλογές τις τελευταίες δεκαετίες, και εισπράττει κανονικά επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Συνεργαζόταν με την κυβέρνηση, ξυλοκοπώντας και δολοφονώντας μετανάστες εφαρμόζοντας την ακροδεξιά της ατζέντα, ελλείψει μεταναστευτικής πολιτικής.

Ο ρόλος του φασισμού πάντα ήτανε κατασταλτικός αναμένοντας να αρπάξει το δικό του κομμάτι από την πολιτική πίτα και να εγκαταστήσει τον απολυταρχισμό του, προδίδοντας το ίδιο αστικό σύστημα στου οποίου τον κόρφο ζεσταίνεται το αυγό του.

Ο λόγος του και οι δράσεις του πάντα λαϊκιστικές όπως:

  • συλλογή και διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες

  • συλλογή και διανομή σχολικών ειδών μόνο για Έλληνες

  • αιμοδοσία μόνο για Έλληνες

  • εθελοντικές εργασίες και αγαθοεργίες κ.τ.λ.

Και ενώ όλη την παραπάνω εργολαβία βλέπουμε πως την έχει αναλάβει ανά τοπικές οργανώσεις σχεδόν αποκλειστικά η ΧΑ στον ελλαδικό χώρο, στην Καβάλα βρήκε από νωρίς ανταγωνιστές. Οι φλαμπουροκουβαλίστρες της Πατριωτικής Αυγής ( ή αλλιώς Πατριωτικής κίνησης πολιτών Καβάλας ) έχουν προβεί σε όλες τις παραπάνω δράσεις σε μία απόλυτη αντιγραφή του Φασιστικού – Ναζιστικού μοντέλου που λανσάρει η Χρυσή Αυγή αποσκοπώντας σιγά σιγά και σε μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο.

Μία μικρή αναδρομή στις δράσεις τους:

  • Ξυλοδαρμός μεταναστών που εργάζονται στα φανάρια στην Καλαμίτσα

  • Εμπρησμός οικίας μεταναστών στον Άγ. Γιάννη

  • Απειλή με μαχαίρι και ξυλοδαρμός με πτυσσόμενο σε δύο 17χρονους γκραφιτάδες στον Άγ. Σίλα υπό την κάλυψη της ΕΛΑΣ

  • Πογκρόμ κατά Ρομά στην πλατεία Ελευθερίας

  • Συμμετοχή δύο ηγετικών μελών τους στην συμμορία των ληστών με τα Καλάσνικοφ

  • Επίθεση σε συνεργασία με την αστυνομία σε αντιφασιστική διαδήλωση την ημέρα της επετείου των Ιμίων

  • Επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς και διάρρηξη της Κατάληψης Βύρωνος 3

  • Συμμετοχή των μελών της στη μονάδα πολιτοφυλακής

Η Πατριωτική Κίνηση είναι μία απόλυτη αντιγραφή της Χρυσής Αυγής με την μόνη διαφορά πως κρύβονται πίσω από γαλάζιες σημαίες και πολλά όχι και ναι. Είτε με σβάστικα είτε χωρίς, ο φασισμός έχει τα ίδια αποτελέσματα. Φόβο, εξατομίκευση, κοινωνική απομόνωση και νεκρούς αντιφρονούντες.

Κάποιοι θυμήθηκαν πολύ αργά τον κίνδυνο του φασισμού και των δολοφόνων και είναι δύσκολο, να πείσουν για τις αγνές προθέσεις τους. Και κάποιοι άλλοι ψηφοφόροι και υποστηρικτές τέτοιου είδους μορφωμάτων δε μπορούν να επικαλούνται ούτε την άγνοια, ούτε τη διαμαρτυρία, ούτε την απόγνωση πλέον.

Καλούμε όλους τους αντιφασίστες για άλλη μια φορά να αποστομώσουν τους φασιστοφαντασμένους και να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς τους καθυστερημένους

 Γιατί ένα είναι το φασιστικό μόρφωμα είτε πατριωτική κίνηση είτε Χρυσή Αυγή.

Ούτε στην Καβάλα ούτε πουθενά. Τσακίστε τους Φασίστες σε κάθε γειτονιά

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΥΡΩΝΟΣ 3

https://anarxikoikavalas.squat.gr/?p=1942