Καβάλα: Παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό (NEAPOLIS), του φασίστα Δεληγιάννη, για τους πρόσφυγες

 

 

 

Αυτή η στάνη αυτό το γάλα κάνει

Στις 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Νεάπολις” η οποία ανήκει στο Σταύρο Δεληγιάννη μας “ενημέρωνε” -σε εισαγωγικά- ότι οι Σύροι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης κατεβάζουν εικόνες της Παναγίας από τους τοίχους, διαμαρτύρονται για τις καμπάνες της εκκλησίας, ενώ αρνήθηκαν και ποδοπάτησαν λειτουργιές, οι οποίες τους είχαν δοθεί για μεσημεριανό.
Το ίδιο άρθρο φιλοξενούταν και στην εφημερίδα «Νεάπολις» με το ανάλογο πρωτοσέλιδο. Το εν λόγω δημοσίευμα διαψεύστηκε άμεσα από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, τον πρωτοσύγκελο Χρυσόστομο Μπένο, την Μητρόπολη και τον Δήμο Παγγαίου, οποίοι χαρακτήρισαν ως ψευδή την καταγγελία. Ο Δεληγιάννης αντί να τα μαζέψει συνεχίζει και ισχυρίζεται ότι το ρεπορτάζ που έκανε έφερε στο φως αλήθειες που κάποιοι δε μπορούν να αντέξουν.
Το εν λόγω δημοσίευμα καθώς και όλα τα συναφή έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να παρουσιάσουν τους πρόσφυγες και μετανάστες σαν τα φανατικά τέρατα που έχουν έρθει να αλλοιώσουν την πολιτισμική μας ταυτότητα. Επίσης, κλείνουν το μάτι σε κάθε λογής «πατριώτες» και ρατσιστές, ενισχύοντας τη φασιστική ρητορεία περί ιερού πολέμου που δήθεν διεξάγει κάθε μουσουλμάνος. Φυσικά σε όλο αυτό το σκηνικό που επιχειρούν να στήσουν παραλείπουν να αναφέρουν ότι οι άνθρωποι αυτοί έφυγαν ο καθένας από τη χώρα του για να ξεφύγουν από πολέμους, θρησκευτικούς φανατισμούς και περιορισμούς που τους εμπόδιζαν ουσιαστικά να ζήσουν.
Αλλά όπως είπαμε, αυτή η στάνη αυτό το γάλα κάνει. Ο Δεληγιάννης χρόνια τώρα καλλιεργεί τη μισαλλοδοξία και το ρατσισμό από τη συχνότητα του ραδιοφώνου του, την ηλεκτρονική και την έντυπη εφημερίδα του, δίνοντας το λόγο σε γνωστούς φασίστες της πόλης αλλά ακόμα και σε εξέχοντα στελέχη της Χρυσής Αυγής πάντα με το πρόσχημα ότι “Στη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές” Ο Δεληγιάννης και ο κάθε Δεληγιάννης όλο αυτό το κάνει εσκεμμένα (όπως εσκεμμένα το αναπαρήγαγαν διάφορα φασιστο-site) γιατί θέλει να οξύνει τα ακροδεξιά χαρακτηριστικά αυτής της κοινωνίας και να προκαλέσει εμμέσως πλην σαφώς οργανωμένα πογκρόμ, ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες, με τη συνδρομή των πάντα πρόθυμων ντόπιων φασιστών. Καμιά ανοχή στους νέους επίδοξους Γκαιμπελίσκους και στην προπαγάνδα τους, οι οποίοι θα μας βρίσκουν απέναντί τους.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ.