ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ & ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΣ, ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ & ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΣ

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2022, έπειτα από επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού στη Θεσσαλονίκη, μπάτσοι της αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνουν τα συντρόφια μας Γεωργία Βούλγαρη, Θάνο Χατζηαγγέλου και Πάνο Καλαϊτζή. Έπειτα από πολύωρη κράτηση και απομόνωση, κατηγορούνται τελικά με τον 187Α για συμμετοχή στην “Οργάνωση Αναρχική Δράση” και προφυλακίζονται. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, η Γ. Β. μπαίνει σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι και ο Π. Κ. αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους. Η προφυλάκιση του αναρχικού Θ. Χ., ο οποίος έχει εν τω μεταξύ αναλάβει και την ευθύνη της επίθεσης αυτής, αλλά και την πολιτική ευθύνη συμμετοχής στην εν λόγω οργάνωση, παρατείνεται μέχρι και την δίκη.


ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΦΩΤΗ Δ. ΙΑΣΟΝΑ Ρ. ΛΑΜΠΡΟΥ Β. ΠΑΡΝΑΓΙΩΤΗ Β.

Ενάντια σε άλλη μία κατασκευασμένη υπόθεση, είναι ανάγκη να σταθούμε δίπλα στα συντρόφια μας, και να παλέψουμε για την άμεση απελευθέρωσή τους.

Δίκη [8/5, δικ. γυν. φυλ. Κορυδ. 9:00]

Στις 14 Νοέμβρη του 2021 πραγματοποιείται επίθεση στην τροχαία Πειραιά με βόμβες μολότοφ. Λίγη ώρα μετά, μακριά από το σημείο της επίθεσης, όχημα χωρίς διακριτικά διεμβολίζει το μηχανάκι που επέβαιναν οι αναρχικοί σύντροφοι Φώτης Δ. και Ιάσονας Ρ.

Αφισοκόλληση 28/4/2023 Καβάλα για την Πρωτομαγιά και τα δικαστήρια των 3 συντρόφων στη Λάρισα & των 4 στο Κορυδαλλό

Ανάρτηση πανό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στο πάρκο Φαλήρου Καβάλας Σάββατο 29/4/2023