ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ;

ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ;;;

Στις 28-29 Ιουνίου οι εργατοπατέρες κάλεσαν σε 48 απεργία. Πλήθος κόσμου σε όλες τις πόλεις της χώρας βρέθηκε στο δρόμο. Κόσμος που είχε ξανακατέβει και που δεν είχε ξανακατέβει ποτέ σε πορεία. Κόσμος μικρός και μεγάλος, από μωρά μέχρι ηλικιωμένους και ανάπηρους. Όλοι με έναν κοινό στόχο…την πλήρη ανατροπή των πραγμάτων γιατί πολύ απλά δεν πάει άλλο.

Στις περισσότερες πόλεις όλα κύλησαν σχετικά ήρεμα. Στην Αθήνα όμως από την πρώτη μέρα φάνηκε πως οι μπάτσοι θέλουν κάτι, θέλουν να διαλύσουν τον κόσμο, να διαλύσουν το όλο θέμα στο Σύνταγμα. Φαίνεται πως οι αγανακτισμένοι τους ενοχλούν πολύ γιατί κάθε βράδυ αναγκάζονται να δουλεύουν για τα αφεντικά τους. Ήδη λοιπόν από την πρώτη μέρα φάνηκε μία αγριότητα στους μπάτσους, όχι πως στις άλλες απεργίες ήταν ήρεμοι απλά αυτήν την φορά χτυπούσαν τους πάντες και βρέθηκαν βιντεάκια. Γιατί αν δεν έχεις βίντεο δυστυχώς στις μέρες μας είσαι ένα τίποτα, ακόμα και ανοιγμένο κεφάλι να έχεις άμα το σκηνικό δεν είναι τραβηγμένο σε βίντεο τότε θα σου πουν πως έπεσες και χτύπησες μόνος σου ή σε πέτυχε καμιά πέτρα. Και το δεύτερο φυσικά είναι αλήθεια αφού οι μπάτσοι εκτός από τα δακρυγόνα, τις κρότου-λάμψεις, τα γκλοπ, το ξύλο πετούσαν και πέτρες προς τους διαδηλωτές ακόμα και πυροσβεστήρες (!).

Την δεύτερη μέρα της απεργίας, την Τετάρτη, η αγριότητα των μπάτσων μεγάλωσε. Μόλις ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο (το οποίο αφορά και αυτούς) ξεκίνησαν την επίθεση. Και όχι μια απλά επίθεση αλλά ίσως την πιο άγρια επίθεση-καταστολή που έχουν κάνει ποτέ μετά την χούντα. Έτσι οργανωμένα (και όχι μεμονωμένα περιστατικά όπως έλεγαν μέχρι τώρα) κατέστειλαν το πλήθος με δακρυγόνα, κρότου-λάμψεις, όπλα(που πετούσαν δακρυγόνα-ίσως και πλαστικές σφαίρες-), πέτρες και απίστευτη και πρωτόγνωρη βία. Οι μπάτσοι έτρεχαν προς κάθε στενάκι της Αθήνας και κυνηγούσαν και χτυπούσαν με μίσος όποιον διαδηλωτή έβλεπαν. Ξαφνικά έτρεχαν και άνοιγαν κεφάλια επί τόπου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών 500+ τραυματίες. Οι μπάτσοι φυσικά δεν έμεινα εκεί. Πήγαν και στο μετρό και χτύπησαν κόσμο και πετούσαν μέσα στο ιατρείο δακρυγόνα. Έβλεπες μπάτσους να κάνουν κωλοδάχτυλα, το σήμα της νίκης και να βρίζουν τα πάντα (θα σας γαμήσουμε, σήμερα παίρνουμε εκδίκηση, σήμερα θα έχετε νεκρό, ο νέος Αλέξης έρχεται κ.τ.λ.). Και δεν φτάνουν όλα αυτά είχαμε και συλλήψεις. Με αποκορύφωμα τον σύντροφο Μανώλη που του έβαλαν εγγύηση 70.000 ενώ την ίδια στιγμή μπάτσοι που χτυπούσαν και άνοιγαν κεφάλια είναι ελεύθεροι και συνεχίζουν το απάνθρωπο έργο τους. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουν τα μούτρα και βγαίνουν στα κανάλια και κλαίγονται πως οι μπάτσοι είναι και αυτοί άνθρωποι, πως όλοι τους βρίζουν και ένας μπατσάκος έστειλε σήμερα επιστολή που λέει πως οι άνθρωποι των πλατειών είναι χουλιγκάνια, πρεζάκια κ.α.

Στην αρχή βέβαια όταν ξεκίνησε το κίνημα των αγανακτισμένων όλα τα κανάλια το στήριζαν αλλά όταν είδαν ότι δεν το ελέγχουν (όπως θα ήθελαν) αυτό το κίνημα το βομβαρδίζουν από παντού. Επιπλέον όλοι κατάλαβαν πως οι μόνοι δολοφόνοι είναι οι μπάτσοι και πως μόνο από αυτούς κινδυνεύουμε. Γιατί όσους έχουμε ρωτήσει κανείς δεν κράζει πλέον τους κουκουλοφόρους γιατί η δημοκρατία σας θα μας κάνει όλους κουκουλοφόρους στο τέλος. Επίσης ποτέ δεν αρνηθήκαμε κ. Ντούμα (ή όπως σκατά και αν λέγεσαι δεν μας νοιάζει) ότι μέσα στο κίνημα υπάρχουν πρεζάκια ή και πρόστυχες γυναίκες. Γιατί εμείς εκεί στην πλατεία τους δεχόμαστε όλους, δεν κοιτάμε την εμφάνιση αλλά την καρδιά και πιστέψτε μας πως τα πρεζάκια έχουν περισσότερη καρδιά και μυαλό από εσάς και από τον γιωργάκη.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως ζούμε μια νέα χούντα που απλά έχει την ονομασία δημοκρατία. Έτσι επιβάλλετε στον καθένα από εμάς να διαλέξει στρατόπεδο. Ή με τους δημοκράτες (που μας κυβερνούν) ή με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που παλεύουν για μια δίκαιη κοινωνία. Ακόμη κ.Πάγκαλε (κύριε…που λέει ο λόγος) φέρτε αν θέλετε και τανκς και όπλα. Όμως ξεχνάτε κάτι…την οργή του κόσμου που θα σας πνίξει και εσάς και όλα τα όπλα σας. Τέλος για τους μπάτσους που λένε πως πάνε στην αστυνομία για τα λεφτά τα ψέματα τελείωσαν, οι μάσκες έπεσαν. Αν έστω και τώρα κάποιοι από εσάς έχετε παραμείνει άνθρωποι ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

Μαθητές με μνήμη

Αντιφασίστες μαθητές

Αναρχικό αλφάδι

Leave a Reply