ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στις 5 ΟΚΤΩΒΡΗ  αρχίζει   στο γνωστό τρομοδικείο  του Κορυδαλλού η δίκη των  αγωνιστών  μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» , Ν. ΜΑΖΙΩΤΗ, Π.ΡΟΥΠΑ και Κ.ΓΟΥΡΝΑ, όπως και των  κατηγορούμενων  αγωνιστών  για την ίδια υπόθεση, Σ.ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, Χ.ΚΟΡΤΕΣΗ, Β.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, Μ.ΜΠΕΡΑΧΑ και Κ.ΚΑΤΣΕΝΟΥ.  

Για μας τους   γονείς ,συζύγους , αδέλφια, συγγενείς , συντρόφους   και φίλους   , των ανθρώπων που σήμερα το κράτος με τα όργανά του, σέρνει στα «στρατοδικεία» του , αυτές οι εικόνες και οι καταστάσεις, είναι γνώριμες και  οικείες.

Είμαστε εμείς που είδαμε τους ανθρώπους μας , να μας τους  φέρνουν βασανισμένους, τραυματισμένους , με σφαίρες στο κορμί τους ή και σκοτωμένους. …

Είμαστε  γονείς, σύζυγοι, αδέλφια, συγγενείς , σύντροφοι  και φίλοι  , ανθρώπων που σήμερα το κράτος κρατάει στις φυλακές του σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ , αφού  η δίωξή τους βασίζεται στον εφιάλτη του ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ.

Στις 5 ΟΚΤΩΒΡΗ  , δεν έχουμε καμιά αυταπάτη ότι το κράτος με τα όργανά του , ετοιμάζεται να  ρίξει το μεγάλο του χτύπημα στην υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα , στέλνοντας ηχηρό μήνυμα παραδειγματισμού , σε όλους όσους στέκονται όρθιοι και αγωνίζονται.

Είμαστε εμείς που σαν τοίχος υποστήριξης ,  θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ν. ΜΑΖΙΩΤΗ, Π. ΡΟΥΠΑ, Κ. ΓΟΥΡΝΑ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ: Σ. ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟ, Χ. ΚΟΡΤΕΣΗ, Β. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, Μ. ΜΠΕΡΑΧΑ, Κ.ΚΑΤΣΕΝΟ.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ!

 ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

 

«Συγγενείς και Φίλοι Πολιτικών Κρατουμένων»

https://anarxikoikavalas.squat.gr/?p=969

Leave a Reply